Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#گواهی موقت

کسی تجربه این رو داشته یا میدونه که اگر بدون ریز نمرات و مدرک افیشال برای ویزا اقدام کنیم اشکالی پیش میاد؟؟ حتما باید با اصل مدارک باشه؟ با گواهی موقت و ریز نمرات غیر رسمی امکانش نیس؟؟
2021-09-04 05:52:00 #Canada [ریز نمرات] ویزا

کسی میتونه کمک یا راهنمایی کنه من فوق دانشگاه آزاد هستم تقریبا دوماهه کار فارغ التحصیلی انجام دادم و گواهی موقت و ریز نمرات گرفتم ولی هنوز مدرکم نیومده نتونستم که ریز نمرات تایید شده سازمان مرکزی بگیرم و همه مدارکم آماده سابمیت هست آیا بیام تهران سازمان مرکزی بهم ریز نمره میدن؟
2021-09-14 10:10:00 #Canada [ریز نمرات] ویزا

ریزنمره غیررسمی بدون مهر رو ترجمه میکنن؟( دانشگاهم به خاطر سربازی نه بهم گواهی موقت میده نه ریزنمره با مهر!) خیلی ممنون اگه میدونید راهنمایی کنید??
2021-09-30 08:05:00 #Canada [گواهی موقت] ویزا

یسوال داشتم از خدمت تون برای تمکن من باید هزینه هایی که در سایت سفارت برای دانشجو و همراه مشخص کرده رو درنظر بگیرم یا طبق نامه ای که دانشگاه میده برا هزینه شهریه و زندگی؟ چون نامه ای که دانشگاه منیتوبا داده برا هزینه ها خیلی بیشتر از سفارت هست (البته ماکسیمم هزینه ای که مشخص کرده) حالا میخوام بدونم طبق ماکسیمم هزینه دانشگاه تمکن ارائه بدم یا سفارت
2021-10-07 17:16:00 #Canada

اقای بهمنی من دخترام کلاس اول و مالزی خوندن من هم گاردین ویزا داشتم از کلاس دوم تا الان هفتم هم تو ژاپن خوندن ولی مدرک تموم شده سال هفت و مدرسه مارچ بهم میده برای کدوم سال اپلای باید کرددر مدرسه کانادا ؟
2021-08-29 17:39:00 #Canada

کسی تجربه این رو داشته یا میدونه که اگر بدون ریز نمرات و مدرک افیشال برای ویزا اقدام کنیم اشکالی پیش میاد؟؟ حتما باید با اصل مدارک باشه؟ با گواهی موقت و ریز نمرات غیر رسمی امکانش نیس؟؟
2021-09-04 05:52:00 #Canada

با مدرک موقت میشه اپلای کرد؟ (مدرک موقت ارشد ، برای استاد نیست برای اپلای به یه پوزیشن ) اگه میشه برای ترجمه باید چیکار کرد؟ ممنونم
2021-09-04 03:47:00 #Canada